Een grafsteen in Assen koopt u al meer dan 100 jaar bij De Weijs

Grafstenen in Assen van De Weijs: bezoek onze Toonzaal

Bent u op zoek naar een grafsteen in Assen om uw dierbare te eren en herinneren? Bij De Weijs bent u aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige grafstenen van verschillende materialen, kleuren en maten, en met diverse ontwerpen en stijlen. 

Grafsteen kopen in Assen

De Weijs is uw betrouwbare en kwalitatieve leverancier van grafstenen in Assen. Wij bieden grafstenen van topkwaliteit in verschillende materialen, kleuren en maten, en met diverse ontwerpen en stijlen. 

Onze grafstenen worden met zorg en vakmanschap gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een duurzaam en waardig grafmonument heeft voor uw dierbare. Wij bieden betaalbare prijzen voor onze grafstenen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Bij ons krijgt u waar voor uw geld.

Koop uw grafsteen in Assen bij De Weijs en vertrouw op onze kwaliteit, vakmanschap en service. Wij bieden 30 jaar kwaliteitsgarantie op al onze grafstenen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een duurzaam en waardig grafmonument heeft voor uw dierbare.

Bekijk ons assortiment grafstenen

Waarom kiest u voor een grafsteen in Assen bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Bij De Weijs bieden wij een uitgebreid assortiment aan grafstenen en grafmonumenten in Assen van hoge kwaliteit. Ons assortiment omvat verschillende materialen, kleuren, maten en ontwerpen, zodat u altijd de perfecte grafsteen kunt vinden voor uw dierbare.

Wij bieden enkele grafstenen, dubbele grafstenen, staande grafstenen en grafzerken. Deze kunnen ook allemaal op maat worden gemaakt. Deze grafstenen zijn allemaal met zorg en vakmanschap vervaardigd. Onze grafstenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals graniet, marmer, glas en RVS, zodat u kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen.

Onze grafstenen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, zodat u altijd een monument kunt vinden dat past bij uw persoonlijke voorkeur en budget.

Bovendien bieden wij ook verschillende grafaccessoires en grafonderhoud diensten aan, zoals belettering, grafdecoratie en grafreiniging. Onze accessoires en diensten zijn ontworpen om uw grafsteen te personaliseren en te onderhouden, zodat het een waardig en duurzaam monument blijft voor uw dierbare.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Bezoek onze toonzalen vol grafsteen inspiratie

Als u op zoek bent naar een grafsteen in Assen, dan kunt u terecht bij De Weijs. Wij hebben twee toonzalen in de regio, namelijk in Winschoten en Stadskanaal, waar u onze collectie grafstenen en grafmonumenten kunt bekijken en inspiratie kunt opdoen.

Onze toonzalen bieden een breed scala aan grafstenen en grafmonumenten van verschillende materialen, kleuren en stijlen. U kunt bij ons terecht voor klassieke grafstenen, moderne grafstenen en gepersonaliseerde grafstenen op maat. Onze ervaren medewerkers staan ​​altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw dierbare.

In onze toonzalen kunt u ook onze verschillende afwerkingen en accessoires bekijken, zoals belettering, grafdecoratie en grafonderhoud diensten. Onze medewerkers kunnen u informeren over de mogelijkheden en kosten van deze extra diensten.

Onze toonzalen in Winschoten en Stadskanaal zijn makkelijk te bereiken vanuit Assen. U bent van harte welkom om vrijblijvend, maar wel op afspraak, bij ons langs te komen en onze collectie grafstenen te bekijken.

Neem direct contact op met De Weijs

Neem vandaag nog contact op met De Weijs om uw perfecte grafsteen in Assen te vinden. Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw dierbare. Vraag vrijblijvend onze gratis brochure aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Brochure aanvragen Contact opnemen