Grafstenen in Assen van De Weijs: bezoek onze Toonzaal

Het klinkt een beetje veel misschien, bekijk het hele assortiment, maar op het gebied van grafstenen in Assen is er een hoop verkrijgbaar. Niet alleen grafstenen, maar ook grafzerken in Assen en ook grafmonumenten in Assen zijn er in verschillende soorten en maten. Daarnaast is er een ruime keuze in materiaal, vorm, kleur en de tekst.

Contact opnemen

Veel mensen denken vaak bij grafstenen in Assen alleen na over de tekst. Vaak wordt gedacht dat dit het allerbelangrijkste is. Maar een grafsteen of de grafzerken in Assen zijn net zo belangrijk. Stel u komt bij de laatste rustplaats van uw dierbare en er staan diverse ontzettend grote grafmonumenten in Assen in kleuren die eigenlijk helemaal niet passen bij uw dierbare. Dan de tekst nog zo mooi zijn, maar de rest doet afbreuk aan het totale plaatje.

Dat is ook precies wat wij belangrijk vinden in onze steenhouwerij. Het gaat om het totale plaatje van de grafstenen in Assen, de grafzerken in Assen en ook de grafmonumenten in Assen. Het complete plaatje zorgt er uiteindelijk voor dat de plek waar uw dierbare ligt begraven, ook een fijne plek voor als nabestaande is om naar toe te keren.


Welk materiaal wordt er gekozen voor grafstenen in Assen?

Vroeger was er niet zoveel keuze als dat we nu hebben. Dit geldt zowel voor grafstenen als grafzerken maar ook voor grafmonumenten in Assen. Het meest bekende materiaalsoort is waarschijnlijk natuursteen, maar er zijn nog meer opties zoals:

  • Glas
  • Roestvrijstaal
  • Brons
  • Cortenstaal
  • Basalt
  • Zwerf/veld keien
  • Aluminium
  • Hout

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden kunnen wij voor u een idee op maat maken voor een grafmonument of grafzerk in Assen. Heeft u zelf al een idee? Laat het ons gerust weten, wij adviseren u graag.

Wist u dat onze steenhouwerij ook een Toonzaal heeft? Hier vindt u diverse voorbeelden van verschillende grafmonumenten, grafzerken en grafstenen in Assen. Heeft u vragen na afloop of wilt u halverwege al meer weten over onze producten? Dan helpen onze medewerkers u graag verder.

Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje. Van idee tot aan plaatsing en altijd door middel van persoonlijk contact en hoge service. Wij geven of onze grafstenen in Assen ook een garantie van 30 jaar, zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze producten zoals grafstenen in Assen? U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken van 8.30 uur tot 17.30 uur. Onze Toonzaal is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Hiernaast zijn wij op afspraak geopend in de avonden en weekenden.

Heeft u andere vragen of wilt u graag een medewerkers spreken? Wij staan klaar voor u. Een afspraak in de avonduren is eventueel ook nodig, neem daarvoor even contact op.