Terug naar Onlangs geplaatst
Gepubliceerd op:
Monument voor kindergraf in Wedde

Monument voor kindergraf in Wedde

Het sterven van een kind brengt veel emoties met zich mee. Ouders en nabestaanden van het kind hebben vaak heel persoonlijke of speciale wensen voor het monument op het kindergraf. Voor een kindergraf op de algemene begraafplaats in Wedde maakten wij een speciaal kindergrafmonument.

Kindergrafmonument met vlinder

In het grafmonument voor dit bij de geboorte overleden kind is de afbeelding van een vlinder gegraveerd. Deze gravure is exact dezelfde afbeelding die ook was te zien op de kennisgevingskaart.

Beertje Paddington op monument kindergraf

Op de kopsteen springt een fullcolour 3D-afbeelding van Beertje Paddington in het oog. Deze is uit het graniet geslepen en in authentieke kleuren geverfd. Beertje Paddington houdt een grote ballon vast, voor de ouders symboliek van een wensballon.

Uitvoering kindergrafmonument

Dit kindergrafmonument is uitgevoerd in multicoulour graniet, met banden en een dekplaat. De tekst is verdiept gegraveerd in de kopsteen en in zilverkleur aangebracht.

Een dierbaar gedenkteken

Een kindergraf is heel persoonlijk. Daarom ontwerpen en maken wij grafmonumenten voor gestorven kinderen met de grootst mogelijke zorg. Met gevoel en begrip voor emoties luisteren wij naar de wensen van ouders of nabestaanden. Dit voorzien wij zo nodig van advies op maat. Op basis van dit verhaal en met passie voor ons vak maken wij een persoonlijk ontwerp. Zo maken wij van elk kindergrafmonument een dierbaar gedenkteken.

Staande gedenksteen in Appingedam

Op de begraafplaats van Appingedam hebben deze bijzondere st…
 

Bijzonder gedenkmonument in Almelo

Op de RK begraafplaats van Almelo hebben we dit bijzondere g…