Grafstenen in Dokkum koopt u al meer dan 100 jaar bij De Weijs

Grafstenen in Dokkum kopen

Bent u op zoek naar een gedenksteen die recht doet aan de herinnering van uw dierbare in Dokkum? Bij De Weijs begrijpen we dat het kiezen van een grafsteen een emotionele en belangrijke beslissing is. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden en een unieke gedenksteen te creëren die de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare weerspiegelt.

Uit ervaring weten we dat een grafsteen veel meer is dan alleen een marker. Het is een blijvende herinnering aan uw dierbare en een plek om troost te vinden. Daarom gaan we verder dan alleen het produceren van een grafsteen. We helpen u om een monument te creëren dat het leven en de persoonlijkheid van uw dierbare op een betekenisvolle manier weerspiegelt.

Bij De Weijs treft u een breed scala aan grafstenen. Of u nu een enkele grafsteen, staande grafsteen, liggende grafsteen (ook wel grafzerk genoemd), dubbele grafsteen, dubbele grafzerk of familiegraf zoekt, wij hebben de ideale optie voor u. Kies voor De Weijs als uw partner in Dokkum voor grafstenen van uitzonderlijke kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw dierbare een blijvende en bijzondere herdenkingsplek krijgt.

Bekijk ons assortiment grafstenen

Waarom kiest u voor een grafsteen in Dokkum bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

We hebben gemerkt dat mensen het vaak prettig vinden om een persoonlijk adviesgesprek te hebben. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid uw wensen, wij nemen de tijd voor u. Voor dit gesprek is het mogelijk dat we bij u thuis langskomen. Ook is het mogelijk om onze toonzalen te bezoeken, zodat u de grafstenen in het echt kunt zien. Aan de hand van ons gesprek maken we een schets van de grafsteen zoals u deze wenst en voldoet aan de eisen van de betreffende begraafplaats in Dokkum. Daarnaast stellen we een passende offerte op met een duidelijk beeld van de kosten. De prijs van een grafsteen is altijd inclusief een gedegen betonfundatie, hoogwaardige kwaliteit graniet (natuursteen), inwendige tekst, plaatsing van de grafsteen in Dokkum, de vergunningaanvraag, het digitale ontwerp en 30 jaar garantie. Ook vermelden we hierop de kosten van de vergunning van de gemeente. 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Regel het online

Wilt u contact met ons?

Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

De Weijs zorgt voor een zorgeloze ervaring in Dokkum

Bent u op zoek naar een zorgeloze ervaring bij het kiezen van een grafsteen? Bij De Weijs bent u aan het juiste adres. Wij streven ernaar om uw proces van het selecteren van een grafsteen zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. Bovendien gaan wij nog een stap verder door de vergunningaanvraag bij de gemeente voor u te regelen.

Bij De Weijs begrijpen we dat het kiezen van een grafsteen een emotionele en belangrijke stap is. Daarom zetten wij ons in om u een zorgeloze ervaring te bieden. Ons deskundige team begeleidt u stap voor stap bij het kiezen van de perfecte gedenksteen. We luisteren naar uw wensen, adviseren u over de verschillende mogelijkheden en zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

Bij De Weijs staan we garant voor een complete service. Vanaf het allereerste contact tot aan de uiteindelijke plaatsing van de grafsteen, kunt u rekenen op onze professionele begeleiding en ondersteuning. We streven ernaar om elke stap van het proces zo moeiteloos en stressvrij mogelijk te maken, inclusief het regelen van de vereiste vergunningen. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze expertise, terwijl wij alle administratieve taken voor u uit handen nemen. Laat ons het werk doen, zodat u zich volledig kunt richten op het gedenken van uw dierbare.

De Weijs, uw betrouwbare grafsteen leverancier in Dokkum

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige leverancier van grafstenen in Dokkum, hoeft u niet verder te zoeken. De Weijs Grafstenen is de ultieme keuze voor u. Met trots dragen wij onze reputatie als toonaangevende leverancier van kwalitatieve grafstenen en bieden wij een persoonlijke aanpak en uitmuntende service aan al onze gewaardeerde klanten.

Kies vandaag nog voor De Weijs Grafstenen als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige grafstenen in Dokkum. Samen kunnen wij een blijvend eerbetoon creëren dat volledig recht doet aan de herinnering aan uw dierbare.

Neem contact met ons op