Al meer dan 100 jaar kunt u bij De Weijs terecht voor uw grafstenen 

Topkwaliteit grafstenen in Drachten bij De Weijs

De Weijs, uw specialist in het kopen van grafstenen in Drachten. Het kiezen van een grafsteen is een belangrijke stap bij het afscheid nemen van een dierbare. Wij begrijpen hoe moeilijk dit kan zijn en willen u graag helpen bij het creëren van een blijvende herinnering.

Onze grafstenen zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt van natuursteen. Dit materiaal is duurzaam en heeft een tijdloze uitstraling. Onze vakmensen werken met de grootste zorg en aandacht aan het maken van uw grafsteen. Zo kunnen wij garanderen dat uw grafsteen jarenlang mooi blijft.

Naast het ontwerp en de productie van de grafsteen, dragen wij ook zorg voor de plaatsing van het grafmonument, inclusief een goede fundering. Zo kunt u er zeker van zijn dat de grafsteen op een veilige en correcte manier geplaatst wordt en dat deze in goede staat blijft.

Bij ons vindt u niet alleen de klassieke grafsteen voor een enkel graf, maar ook diverse andere soorten grafstenen. Zo bieden wij onder andere complete grafmonumenten, staande grafstenen, grafstenen voor dubbele graven, enkele grafzerken, dubbele grafzerken en grafstenen voor familiegraven aan.

Wilt u meer informatie over het kopen van grafstenen in Drachten bij De Weijs Natuursteen Bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan altijd voor u klaar.

Bekijk ons assortiment


Waarom kiest u voor een grafsteen in Drachten bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Bij het ontwerpen van een grafsteen in Drachten zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Het kiezen van de juiste grafsteen is een belangrijk onderdeel van het proces van het afscheid nemen van een geliefde en kan een waardevolle en blijvende herinnering zijn. Bij De Weijs begrijpen we dat dit een emotionele en persoonlijke ervaring is en we helpen u graag bij het ontwerpen van een grafsteen die past bij uw dierbare.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Inspiratie opdoen? Bezoek onze toonzalen, goed bereikbaar vanuit Drachten

Als u op zoek bent naar een grafsteen van hoge kwaliteit, dan kunt u terecht bij De Weijs. Wij hebben twee toonzalen in Winschoten en Stadskanaal, waar u een uitgebreide collectie grafstenen kunt bekijken en inspiratie op kunt doen.

Onze toonzalen zijn ontworpen om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden die wij bieden voor grafstenen. U kunt verschillende soorten grafstenen bekijken, van klassieke tot moderne stijlen, en gemaakt van topkwaliteit natuursteen. Onze medewerkers zijn aanwezig om u te voorzien van deskundig advies en om al uw vragen te beantwoorden.

Een bezoek aan onze toonzalen is een belangrijke stap bij het kiezen van de juiste grafsteen. U kunt de grafstenen in het echt bekijken, de kwaliteit beoordelen en de details zien. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en een grafsteen kiezen die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Wilt u graag onze toonzalen bezoeken in Winschoten of Stadskanaal? U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen en ons aanbod aan grafstenen te bekijken.

Een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Drachten

Bij De Weijs begrijpen we hoe belangrijk het is om de perfecte grafsteen te vinden voor uw dierbare. Daarom bieden wij u graag een vrijblijvend adviesgesprek aan om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens dit gesprek nemen onze ervaren medewerkers de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren en u te adviseren over de verschillende materialen, kleuren en ontwerpen die beschikbaar zijn. We denken met u mee om zo tot een passend ontwerp te komen en informeren u graag over de diverse mogelijkheden voor de gravure van tekst en afbeeldingen op de grafsteen.

Wilt u meer weten over onze adviesgesprekken of wilt u een gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte grafsteen voor uw dierbare, waarbij we rekening houden met uw wensen en budget.

Brochure aanvragen Neem contact met ons op