Traditionele of moderne grafstenen in Drenthe

Ook op het gebied van grafstenen in Drenthe verandert er weleens iets. Waar er vroeger vooral hele grove grote massieve stenen werden gebruikt, zijn we tegenwoordig op het gebied van grafstenen en grafmonumenten in Drenthe een stapje verder. Zo is er de mogelijkheid om te kiezen voor prachtig natuursteen. Grafstenen in Drenthe die van natuursteen worden gemaakt, bestaan bij ons vaak uit graniet. Graniet is een duurzame steensoort en perfect voor het maken van grafstenen in Drenthe.

Contact opnemen

Grafstenen in Drenthe moeten natuurlijk weersbestendig zijn. Niet alleen veel regen en wind, maar ook zonnestralen kunnen impact hebben op de steen die wordt gebruikt voor het maken van grafstenen in Drenthe. Graniet is goed bestand tegen weersinvloeden, daarom kunnen we u ook 30 jaar garantie geven op de grafstenen in Drenthe. We zoeken de stenen met veel zorg uit en maken er iets van wat voldoet aan uw wensen voor de laatste rustplaats van uw dierbare.

Wanneer u te maken heeft met een groot verlies, dan kunt u alle hulp gebruiken die er maar is. Ieder op zijn of haar eigen vakgebied natuurlijk. Bij ons kun u terecht voor advies en informatie met betrekking tot grafstenen in Drenthe. Wij kunnen u laten zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag waar we kunnen.


Grafstenen in Drenthe en verschillende materialen

Grafstenen in Drenthe worden geleverd in verschillende materialen. Naast het eerdergenoemde natuursteen kunt u natuurlijk ook kiezen voor brons, glas, RVS, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Grafstenen graf grafmonumenten in Drenthe moeten vooral gekozen worden omdat het past bij uw dierbare. Het is niet alleen afhankelijk van de tekst, maar ook de vorm van de grafsteen in Drenthe kan daaraan bijdragen.

In onze Toonzaal kunt u verschillende voorbeelden zien van grafstenen in Drenthe. Op uw gemak kunt u hier bekijken wat er past bij uw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers zijn aanwezig om u te adviseren en informeren. Bent u niet in de gelegenheid om onze Toonzaal te bezoeken? Dan kan onze vertegenwoordiger ook bij u thuis komen om u te helpen bij de keuze voor de juiste grafstenen in Drenthe.

Wanneer u wel graan een bezoek wilt brengen aan onze Toonzaal, maar u heeft geen vervoer dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheid om u te halen en weer thuis te brengen. Uiteraard bieden we u deze mogelijkheid zonder dat hier enige verplichtingen aan vast zitten.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Onze Toonzaal is geopend op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur, u hoeft hier geen afspraak voor te maken.

Wilt u graag een thuisbezoek inplannen met onze vertegenwoordiger of wilt u kijken naar de mogelijkheid om u op te halen en thuis te brengen? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.