U kunt al meer dan 100 jaar bij De Weijs terecht voor uw grafstenen in emmen

De Weijs Natuursteenbedrijf, dé specialist in grafstenen in Emmen

De Weijs is dé specialist in het leveren van grafstenen van topkwaliteit. Ons familiebedrijf is al sinds 1922 een stabiele en vooruitstrevende partner op het gebied van gedenkstenen. Wij bieden een ruim assortiment aan traditionele en moderne grafstenen in Emmen, waarbij we het hele proces verzorgen: van advies over materiaal, vorm en kleur tot en met de plaatsing van het monument.

Grafsteen kopen in Emmen

We begrijpen dat het kopen van een grafsteen een belangrijke en emotionele beslissing is. Daarom bieden we persoonlijke service en begeleiding bij het vinden van de perfecte grafsteen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste grafsteen en denken met u mee om tot een passend ontwerp te komen.

Bij De Weijs hebben we een divers aanbod aan grafstenen in Emmen, variërend van klassieke modellen tot moderne en eigentijdse ontwerpen. Daarnaast bieden we ook maatwerk aan, waarbij we uw grafsteen volledig kunnen afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en ideeën. Nadat we uw wensen hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag met het maken van een ontwerp. Ondertussen vragen wij de vergunningen voor u aan, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken.

Als u een grafsteen wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte grafsteen voor uw dierbare.

Bekijk ons assortiment

Waarom kiest u voor een grafsteen in Emmen bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Bij De Weijs bieden we meer dan alleen enkele grafstenen. Ons assortiment omvat onder andere staande grafstenen, dubbele grafstenen, enkele grafzerken en dubbele grafzerken.

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment, kunt u al onze grafmonumenten zorgvuldig bekijken op de site of in een van onze toonzalen in Winschoten of Stadskanaal. Onze ervaren medewerkers staan ook klaar om u persoonlijk te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Grafsteen teksten voor grafmonumenten Emmen

Bij De Weijs begrijpen we dat de tekst op een grafsteen heel belangrijk is. Het is een blijvende herinnering aan uw dierbare en daarom moet deze tekst precies zijn zoals u het wenst. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring in het graveren van teksten en afbeeldingen op grafstenen en zorgen ervoor dat de tekst nauwkeurig en zorgvuldig wordt gegraveerd.

Als u een grafsteen bij ons koopt, helpen we u graag bij het kiezen van de juiste tekst voor uw dierbare. Onze persoonlijke en betrokken service zorgt ervoor dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het ontwerpen van een persoonlijke en blijvende herinnering.

30 jaar kwaliteitsgarantie op alle grafstenen in Emmen

Wij bij De Weijs hechten veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap, en zijn trots op de producten die we leveren. Daarom bieden wij een kwaliteitsgarantie van maar liefst 30 jaar op al onze grafstenen en grafmonumenten.

Waarom kiest u voor De Weijs voor een grafstenen Emmen?

Bij De Weijs kunt u terecht voor de aankoop van een grafsteen in Emmen. Ons bedrijf is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in grafstenen en natuursteen en staat garant voor betrouwbaarheid en ervaring. Wij bieden een kwaliteitsgarantie van 30 jaar op al onze grafstenen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een grafsteen van hoogwaardige kwaliteit koopt.

Grafsteen inspiratie opdoen? Bezoek onze toonzalen

Bij De Weijs hebben we twee toonzalen in Winschoten en Stadskanaal, waar u ons ruime aanbod aan grafstenen en natuursteenproducten kunt bekijken. In onze toonzalen vindt u een brede selectie aan gedenkmonumenten, grafstenen en urnen in verschillende soorten, maten en kleuren.

Naast het bekijken van ons aanbod aan grafstenen en natuursteenproducten, kunt u ook inspiratie opdoen en ideeën opdoen voor een persoonlijk ontwerp. Onze vakmensen helpen u graag bij het creëren van een unieke en blijvende herinnering voor uw dierbare.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor het kopen van een grafsteen of gedenkmonument, breng dan een bezoek aan onze toonzalen in Winschoten of Stadskanaal. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het creëren van een persoonlijke en blijvende herinnering.

chure aanvragen Neem contact met ons op