Wij verzorgen prachtige grafstenen nabij Emmen voor u

Op het moment dat er iemand komt te overlijden, dan komt daar heel veel bij kijken. Al deze zaken zijn allemaal op korte termijn. Een afscheidsdienst, een condoleance en alles wat daarbij komt kijken wordt vaak binnen 5 dagen na overlijden al uitgevoerd. Maar ook achteraf wilt u een fijne plek om naar toe te gaan. De laatste rustplaats van uw dierbare waar u naar toe kunt gaan om herinneringen op te halen of om even stil te staan bij alle emoties. Het is belangrijk dat deze plek voldoet aan uw wensen. Als eerbetoon aan de persoon die u bent verloren, maar ook voor u en alle andere naasten. Met onze grafstenen, grafzerken en grafmonumenten nabij Emmen kunnen we dit voor u regelen.

Contact opnemen

Grafstenen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een traditionele grafzerken in Emmen, maar ook voor hele moderne. Het gaat erom dat het past bij het idee dat u in gedachten heeft. Wist u dat er veel verschillende soorten materialen zijn waar u uit kunt kiezen? Natuursteen voor grafstenen in Emmen is misschien wel de bekendste, maar u kunt ook kiezen voor brons, roestvrij staal, glas, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout.

Ook qua vorm is er van alles mogelijk. Wanneer u op de begraafplaats bent, dan ziet u vaak allemaal verschillende grafzerken in Emmen. Iedere begraafplaats heeft eigen regels, wanneer u contact met ons opneemt voor grafstenen in Emmen dan kunnen we u hier ook in adviseren. Doordat we al meer dan 90 jaar werkzaam zijn in dit vakgebied weten we de regels en kunnen we met u meedenken in mogelijkheden.


Bekijk zelf het aanbod voor grafstenen nabij Emmen

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om zelf het aanbod voor grafstenen in Emmen te bekijken. In onze Toonzaal treft u diverse voorbeelden aan. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden met betrekking tot grafstenen in Emmen, maar ook voor de grafzerken in Emmen en de grafmonumenten in Emmen.

Wanneer u liever thuis in uw eigen omgeving een keuze maakt is dit uiteraard ook mogelijk. Onze vertegenwoordig kan door middel van een thuisbezoek bij u langskomen. Samen kunt u dan uw wensen bespreken die wij vervolgens omzetten naar een plan. U kunt bij ons terecht voor ideeën voor grafstenen in Emmen maar we voeren het ook allemaal zelf uit, tot aan de plaatsing van de grafzerken in Emmen.

Plan een thuisbezoek in

Wilt u graag gebruik maken van een thuisbezoek? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Onze medewerkers kijken samen met u naar de eerstvolgende mogelijkheid.

Voor een bezoek aan onze Toonzaal hoeft u geen afspraak in te plannen. De Toonzaal is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.