Al meer dan 100 jaar kunt u bij De Weijs terecht voor het aanschaffen van een grafsteen in Friesland.

Topkwaliteit grafstenen in Friesland vindt u bij De Weijs Natuursteenbedrijf

Bij de Weijs vindt u een ruime collectie grafstenen van verschillende materialen, ontwerpen en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of juist een unieke grafsteen, wij bieden altijd maatwerk en persoonlijke service.

Met al onze ervaring weten wij dat een grafsteen kopen een bijzonder en emotioneel proces is. Wij nemen daarom graag de tijd voor u en luisteren naar uw persoonlijke wensen en ideeën. Samen met u creëren wij een grafsteen die past bij de herinneringen en het karakter van uw dierbare.

Natuurlijk bieden wij als specialist op het gebied van grafstenen meerdere soorten grafstenen in Friesland aan. Naast de reguliere grafsteen voor een enkel graf, biedt de Weijs ook andere grafstenen aan zoals staande grafstenen, grafstenen voor dubbele graven, enkele grafzerken, dubbele grafzerken en grafstenen voor familiegraven.

Bent u geïnteresseerd in onze grafstenen en wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons assortiment


Waarom kiest u voor een grafsteen in Friesland bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Bij De Weijs Grafstenen begrijpen we hoe belangrijk het is om een grafsteen te kiezen die past bij uw dierbare en de herinneringen die u wilt koesteren. Daarom willen wij onze klanten een zorgeloze ervaring bieden, waarbij we u volledig ontzorgen en begeleiden bij het proces van het kiezen, kopen en plaatsen van een grafsteen. En om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang tevreden bent met uw keuze, bieden wij op elke grafsteen een kwaliteitsgarantie van 30 jaar.

Wij zorgen ervoor dat uw grafsteen op de juiste plek wordt geplaatst en dat alle vergunningen worden aangevraagd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de vergunningsaanvraag bij de desbetreffende gemeente. Bij De Weijs Grafstenen kunt u rekenen op een zorgeloze ervaring, waarbij we u volledig ontzorgen en begeleiden in het proces van het kiezen en plaatsen van een grafsteen.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

´╗┐Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Vrijblijvend adviesgesprek bij de Weijs

Bent u op zoek naar een grafsteen of grafmonument voor uw dierbare en wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Bij De Weijs Grafstenen bieden wij een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Tijdens dit gesprek nemen onze ervaren adviseurs de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te voorzien van deskundig advies op maat. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste materiaal, het ontwerpen van een unieke grafsteen of het bespreken van de mogelijkheden voor het plaatsen van het grafmonument, wij staan voor u klaar om u te helpen.

Bij De Weijs streven naar een persoonlijke en betrokken benadering en willen samen met u een blijvende herinnering creëren voor uw dierbare. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Brochure aanvragen Neem contact met ons op