U grafsteen in Groningen koopt u al meer dan een eeuw bij De Weijs

Topkwaliteit grafstenen in Groningen bij De Weijs Natuursteenbedrijf

De Weijs is dé specialist op het gebied van topkwaliteit grafstenen in Groningen. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij de toonaangevende expert op het gebied van natuursteen en grafstenen. Wij bieden onze klanten kwaliteit en vakmanschap, waarbij we elke steen met de grootste zorg vervaardigen om de perfecte gedenksteen te creëren die past bij uw dierbare.

Bij De Weijs in Groningen kunt u rekenen op een volledige service, van ontwerp tot en met de plaatsing van uw grafsteen. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw gedenksteen van de hoogste kwaliteit is. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor een perfecte afwerking van uw monument.

Onze hoogwaardige grafstenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten. In onze toonzalen in Winschoten en Stadskanaal kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden bekijken en inspiratie opdoen voor het ontwerp van uw gedenksteen.

Naast de klassieke grafsteen voor een enkel graf bieden wij ook nog andere soorten grafstenen aan. Denk hierbij aan staande grafstenen, grafstenen voor dubbele graven, enkele grafzerken, dubbele grafzerken en grafstenen voor familiegraven

Bekijk ons assortiment´╗┐


Waarom kiest u voor een grafsteen in Groningen bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Bij De Weijs begrijpen we dat het kiezen van een grafsteen een emotionele gebeurtenis is. Wij willen daarom onze klanten een zorgeloze ervaring bieden, waarbij we u volledig ontzorgen en begeleiden in het proces van het kiezen, kopen en plaatsen van een grafsteen. Daarnaast bieden wij 30 jaar kwaliteitsgarantie op elke grafsteen.

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies met betrekking tot het kopen van een grafsteen en het beantwoorden van uw vragen. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en om samen met u uw eigen ontwerp uit te zoeken. Uw gedenksteen wordt vervolgens met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd door onze eigen specialisten in onze eigen werkplaats.

Wij zorgen ervoor dat uw gedenksteen op de juiste plek in Groningen wordt geplaatst en dat alle vergunningen worden aangevraagd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de vergunningsaanvraag bij de desbetreffende gemeente. Bij De Weijs kunt u rekenen op een zorgeloze ervaring, waarbij we u volledig ontzorgen en begeleiden in het proces van het kiezen en plaatsen van een gedenksteen.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

´╗┐Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Topkwaliteit materialen voor grafstenen in Groningen

Bij Natuursteenbedrijf De Weijs gebruiken wij alleen hoogwaardig natuursteen van de beste kwaliteit voor onze grafstenen in Groningen. Door de jaren heen hebben wij onze selectie van materialen geperfectioneerd en werken wij uitsluitend met de meest duurzame en mooiste natuursteensoorten.

Naast de natuursteen grafstenen zijn onze grafstenen ook verkrijgbaar in combinatie met andere soorten materialen, waaronder glas en RVS. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen, waardoor er altijd een grafsteen is die past bij uw persoonlijke voorkeuren en stijl. Naast natuurstenen grafstenen maken wij ook urnmonumenten en accessoires van verschillende materialen.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze grafstenen en daarom bieden wij onze klanten 30 jaar kwaliteitsgarantie op al onze natuurstenen producten. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op hoogwaardige en duurzame grafstenen die jarenlang meegaan.

Wilt u onze grafstenen komen bekijken? Bezoek onze toonzalen in de provincie Groningen

Bij De Weijs hebben wij twee toonzalen in de provincie Groningen, gelegen in Winschoten en Stadskanaal. In onze toonzalen kunt u op uw gemak ons uitgebreide assortiment grafstenen en natuursteen bekijken en inspiratie opdoen voor het ontwerp van de gedenksteen voor uw dierbare. 

In onze toonzalen vindt u verschillende stijlen en vormen van grafstenen, waaronder staande grafstenen, dubbele grafstenen en grafzerken. Daarnaast bieden wij ook andere mogelijkheden voor een persoonlijke herdenking, zoals urnen, grafaccessoires en tekstplaten.

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en om uw vragen te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat en zorgen daarom voor een zorgvuldige afwerking en plaatsing van het monument.

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke gedenksteen voor uw dierbare? Dan bent u bij De Weijs in Groningen aan het juiste adres. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van grafstenen en natuursteen.

Brochure aanvragen Neem contact met ons op