Grafstenen van De Weijs nabij Groningen: bezoek onze Toonzaal

Een grafsteen in Groningen uitzoeken is niet iets wat u iedere dag doet. Weet u waar u rekening mee moet houden of wat de regels van de begraafplaats zijn? Waarschijnlijk niet en het is ook niet iets waar u zich in deze tijd mee bezig moet houden. Voor u staat nu centraal dat u iemand bent verloren die u dierbaar was. Een tijd vol emoties en zaken die geregeld moeten worden, wij helpen u graag bij het uitzoeken van grafstenen, grafzerken of grafmonumenten in Groningen.

Contact opnemen

Iedere begraafplaats heeft andere regels als het gaat om grafstenen in Groningen, grafzerken in Groningen of grafmonumenten in Groningen. Het is haast onmogelijk om voor een individu al deze regels op te zoeken en te weten. Bij ons hoeft dat niet. Doordat we al meer dan 90 jaar werkzaam zijn in deze branche weten we wat er wel en niet kan en kunnen u hierin dus ook goed adviseren. We helpen u niet alleen met de regels, maar ook met de keuze van een grafsteen in Assen, een grafzerk in Assen of een grafmonument in Assen. Daarnaast kijken we ook samen naar het materiaal, de kleuren, vorm en de uiteindelijk tekst.

Iemand die u dierbaar was, is u ontvallen. Grafstenen in Groningen zorgen er niet alleen voor dat de laatste rustplaats mooi is, maar ook dat het een mooie plek is om uw dierbare te herinneren. Een begraafplaats is vaak niet alleen een laatste rustplaats, maar ook een plek om voor familieleden of vrienden herinneringen op te halen of gewoon even alleen te zijn met uw eigen gedachten.


Bezoek onze Toonzaal voor de mogelijkheden voor grafstenen in Groningen

Uiteraard kunnen we u alle voorbeelden voor bijvoorbeeld grafzerken in Groningen laten zien door middel van een boek. Maar in onze steenhouwerij hebben we ervoor gekozen het net even anders te doen. De steenhouwerij heeft een Toonzaal die iedere werkdag geopend is voor bezoekers. Hier vindt u een ruim assortiment in grafstenen in Groningen, grafmonumenten in Groningen maar ook in grafzerken in Groningen. Met eigen ogen kunt u de verschillende materialen zien, mar ook de mogelijkheden voor vormen en kleuren.

Heeft u tijdens uw bezoek aan de Toonkamer vragen of wilt u meer informatie? Onze medewerkers zijn aanwezig om u te adviseren en te ondersteunen. U kunt onze Toonzaal bezoeken zonder een afspraak te maken (op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur). Hiernaast zijn wij in de avonden en weekenden geopend op afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Onze Toonkamer mag u bezoeken zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Wilt u graag een gesprek met een medewerkers om u te laten adviseren of omdat u een keuze wilt maken voor een bepaalde grafsteen? Neemt u dan van tevoren telefonisch contact met ons op zodat we rekening kunnen houden met u komst.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur.