Grafstenen in Hoogeveen koopt u al meer dan 100 jaar bij De Weijs

Wij verzorgen voor u grafstenen in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een grafsteen in Hoogeveen? De Weijs helpt u daadwerkelijk verder. Wij begrijpen dat het kiezen van een grafsteen een gevoelige en belangrijke beslissing is, en daarom bieden wij een breed scala aan grafstenen aan om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

Onze grafstenen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en worden met zorg en vakmanschap gemaakt. In de meeste gevallem werken we met natuursteen uit zorgvuldig gekozen groeves. Wij hebben diverse grafsteen ontwerpen en stijlen beschikbaar, van klassiek tot modern, van eenvoudig tot gedetailleerd.

Als grafsteenspecialist bieden wij niet alleen grafstenen voor een enkel graf aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere grafstenen voor dubbele gravenenkele grafzerken en dubbele grafzerken, staande grafstenen en grafstenen voor familiegraven.

Koop uw grafsteen in Hoogeveen bij ons en vertrouw op onze kwaliteit, vakmanschap en service. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om uw wensen en behoeften met ons te bespreken. 

Bekijk ons assortiment


Waarom kiest u voor een grafsteen in Hoogeveen bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Bent u op zoek naar een grafsteen of grafmonument, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bij De Weijs bieden wij u een vrijblijvend adviesgesprek om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze ervaren medewerkers staan ​​voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de verschillende opties die beschikbaar zijn. Tijdens het adviesgesprek nemen wij de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van een grafsteen die past bij uw persoonlijke voorkeuren en budget.

Ons vrijblijvend adviesgesprek is volledig gratis en verplicht u tot niets. Het is gewoon een gelegenheid voor ons om u te helpen bij het vinden van een waardig grafmonument voor uw dierbare. Wij begrijpen dat het kiezen van een grafsteen een emotionele en belangrijke beslissing is, en wij willen u graag ondersteunen bij het maken van de beste keuze.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

30 jaar kwaliteitsgarantie op uw grafsteen in Hoogeveen

Bij De Weijs zijn we er trots op dat we topkwaliteit grafstenen maken. Wij begrijpen dat het kiezen van een grafsteen een belangrijke en persoonlijke beslissing is, en daarom bieden wij een garantie van 30 jaar op de kwaliteit van onze grafstenen.

De kwaliteitsgarantie van onze grafstenen is ons bewijs van ons vertrouwen in onze producten en in ons vakmanschap. Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit en klantenservice, en ons doel is om u te helpen bij het creëren van een mooi en waardig monument voor uw dierbare.

Vraag een gratis brochure aan voor een grafsteen in Hoogeveen

Als u meer informatie over onze grafstenen nodig bent, dan kunt u bij De Weijs een gratis brochure aanvragen. Onze brochure biedt u een overzicht van onze grafstenen, grafmonumenten, grafaccessoires en grafonderhoud diensten.

Onze brochure is ontworpen om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw dierbare. Het biedt een duidelijk beeld van onze producten en diensten, inclusief afbeeldingen, maten en prijzen. Het geeft u ook informatie over onze garanties en service.

Het aanvragen van onze brochure is eenvoudig en snel. U kunt het aanvraagformulier op onze website invullen of ons bellen om uw aanvraag door te geven. Wij sturen u dan zo snel mogelijk onze brochure per post of per e-mail.

Brochure aanvragen Neem contact met ons op