Uw grafsteen kopen in Leeuwarden doet u bij De Weijs 

Topkwaliteit grafstenen in Leeuwarden

Bij De Weijs begrijpen we dat het kiezen van een grafsteen of grafmonument een emotioneel en belangrijk proces is. Daarom bieden wij een persoonlijke en betrokken service om samen met u tot een passend grafsteen ontwerp te komen. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 100 jaar grafstenen maakt en plaatst, ook in Leeuwarden. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan grafstenen en grafmonumenten, van klassieke modellen tot moderne en eigentijdse ontwerpen.

Wij staan bekend om onze topkwaliteit grafstenen van natuursteen en onze persoonlijke en betrokken aanpak. We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en denken graag met u mee om zo tot een passend ontwerp te komen. Daarnaast hechten we veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Al onze grafstenen en grafmonumenten worden vervaardigd uit duurzame materialen en met de grootste zorg en aandacht voor detail.


Waarom kiest u voor een grafsteen in Leeuwarden bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kopen van een grafsteen. We luisteren naar uw wensen en denken met u mee om zo tot een passend ontwerp te komen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het graveren van tekst en afbeeldingen op grafstenen, waardoor we een nauwkeurige en zorgvuldige gravure kunnen garanderen.

Als u een grafsteen wilt kopen in Leeuwarden, kunt u bij De Weijs rekenen op persoonlijke service en kwaliteit. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte grafsteen voor uw dierbare. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of kom langs in een van onze toonzalen in Winschoten of Stadskanaal om ons assortiment aan grafstenen te bekijken.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

´╗┐Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Ons assortiment grafstenen in Leeuwarden

Ons assortiment bestaat uit meer dan alleen de enkele grafsteen. Zo kunt u ook andere grafstenen kopen zoals staande grafstenen, dubbele grafstenen, enkele grafzerken en dubbele grafzerken.

Daarnaast bieden we ook maatwerk aan, waarbij we uw grafsteen volledig kunnen afstemmen op uw wensen en ideeën. Zo kunt u een unieke en persoonlijke grafsteen creëren die past bij de persoonlijkheid en herinnering van uw dierbare.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een grafsteen in Leeuwarden? Bekijk dan ons assortiment grafstenen. 

Bekijk ons assortiment

Een grafsteen in Leeuwarden laten ontwerpen

Bij het ontwerpen van een grafsteen in Leeuwarden zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Het kiezen van de juiste grafsteen is een belangrijk onderdeel van het proces van het afscheid nemen van een geliefde en kan een waardevolle en blijvende herinnering zijn. Bij De Weijs begrijpen we dat dit een emotionele en persoonlijke ervaring is en we helpen u graag bij het ontwerpen van een grafsteen die past bij uw dierbare.

30 jaar kwaliteitsgarantie op al onze grafstenen in Leeuwarden

Bij De Weijs zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, en we staan achter onze producten. Daarom bieden we een kwaliteitsgarantie van 30 jaar op al onze grafstenen en grafmonumenten.

Meer weten over de mogelijkheden voor een grafsteen in Leeuwarden? Plan een thuisbezoek in

De Weijs biedt u graag een vrijblijvend adviesgesprek aan om u te helpen bij het vinden van de perfecte grafsteen voor uw overleden dierbare.

Tijdens dit adviesgesprek nemen onze ervaren medewerkers de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren. We adviseren u over de verschillende materialen, kleuren en ontwerpen die beschikbaar zijn en denken met u mee om zo tot een passend ontwerp te komen. We kunnen u ook informeren over de verschillende mogelijkheden voor de gravure van tekst en afbeeldingen op de grafsteen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor het kopen van een grafsteen in Leeuwarden? Dan bent u bij De Weijs aan het juiste adres. Als specialist in grafstenen en natuursteen hebben wij meer dan 100 jaar ervaring opgebouwd en bieden wij 30 jaar kwaliteitsgarantie op elke grafsteen. 

Brochure aanvragen Neem contact met ons op