Een grafsteen in Meppel koopt u al meer dan 100 jaar bij De Weijs

Topkwaliteit grafstenen in Meppel: De Weijs helpt u verder

De Weijs Natuursteenbedrijf is het adres voor grafmonumenten in de regio Drenthe, Groningen en Friesland. Wij zijn dan ook al jarenlang een vertrouwde partner voor het leveren van grafstenen van hoge kwaliteit grafstenen in Meppel en omgeving.

Grafstenen kopen van topkwaliteit in Meppel

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren leverancier van grafstenen in Meppel, dan bent u bij De Weijs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige grafstenen van diverse materialen en afwerkingen.

Zo bieden wij als grafstenen expert verschillende soorten grafstenen aan. Denk hierbij aan grafstenen voor een enkel graf, een dubbel graf, staande grafstenen en familiegraven. Maar ook zeker grafstenen voor een enkele grafzerken en dubbele grafzerken

Bij De Weijs zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit grafstenen. Daarom maken we gebruik van de beste materialen, voornamelijk natuursteen (ook wel graniet genoemd). Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar biedt ook de mogelijkheid om de grafsteen te personaliseren met een gravure of een afbeelding.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van grafstenen in Meppel, dan bent u bij De Weijs aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bekijk ons assortiment´╗┐

Waarom kiest u voor een grafsteen in Meppel bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Bij De Weijs begrijpen we dat het verlies van een dierbare een emotionele gebeurtenis is. Daarom bieden wij graag een zorgeloze ervaring aan onze klanten bij het kopen van een grafsteen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Eén van de zorgen die wij voor u uit handen nemen is het regelen van de vergunningen. Voor het plaatsen van een grafsteen is in de meeste gevallen namelijk een vergunning nodig. Bij De Weijs hebben we ruime ervaring in het aanvragen van vergunningen bij gemeenten. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde vergunningen op tijd worden aangevraagd, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Daarnaast verzorgen wij ook het plaatsen van de grafsteen voor u. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een professionele en respectvolle plaatsing van de grafsteen op de door u gekozen locatie. Zo kunt u erop vertrouwen dat alles goed geregeld is en dat de grafsteen op een mooie en veilige manier geplaatst wordt.

Bij De Weijs streven we naar een persoonlijke en professionele service voor onze klanten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een grafsteen.

Kortom, bij De Weijs kunt u rekenen op een zorgeloze ervaring bij het kiezen en plaatsen van een grafsteen. Wij zorgen voor de vergunningen en de plaatsing van de grafsteen, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

´╗┐Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Vraag een gratis brochure aan voor grafstenen Meppel

Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden voor het kiezen van een grafsteen bij De Weijs? Dan kunt u bij ons gratis een brochure aanvragen. In deze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een grafsteen die past bij uw persoonlijke wensen en de herinnering aan uw dierbare.

Onze brochure bevat foto's en beschrijvingen van ons uitgebreide assortiment grafstenen van diverse materialen en grafaccessoires. Daarnaast vindt u in onze brochure ook informatie over onze service, onze werkwijze en onze tarieven. Zo kunt u op uw gemak alles nog eens rustig nalezen en u laten inspireren door de vele mogelijkheden die wij bieden.

Brochure aanvragen Neem contact met ons op