Bij De Weijs kunt u al meer dan honderd jaar terecht voor het kopen van uw grafsteen in Sneek.

Een topkwaliteit grafsteen kopen in Sneek bij De Weijs

De Weijs Grafstenen in Sneek is dé specialist in het leveren en plaatsen van persoonlijke en unieke grafstenen en grafmonumenten. Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid voorop en streven we ernaar om samen met u een blijvende herinnering te creëren voor uw dierbare.

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies met betrekking tot het kopen van een grafsteen en het beantwoorden van al uw vragen. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en om samen met u het perfecte ontwerp uit te zoeken. Uw grafsteen wordt vervolgens met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd door onze eigen specialisten in onze eigen werkplaats.

De Weijs biedt een ruim assortiment grafstenen in Sneek aan. Denk hierbij aan complete grafstenen, enkele zerken, dubbele zerken, staande grafstenen, dubbele grafstenen en familiegrafstenen.

Bekijk ons hele assortiment´╗┐

Waarom kiest u voor een grafsteen in Sneek bij De Weijs?

  • Al meer dan 100 jaar specialist in grafstenen
  • Grafstenen geleverd door heel Nederland
  • Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Coevorden
  • Keuze uit meer dan 25 kleuren natuursteen

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in het vak, zijn wij in staat om een garantie van 30 jaar te bieden op de kwaliteit van onze grafstenen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw dierbare een waardig monument heeft dat lang meegaat en altijd in goede staat blijft.

Neem vandaag nog contact op met De Weijs Grafstenen en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte grafsteen voor uw dierbare. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en streven naar een persoonlijke en betrokken benadering om samen met u een blijvende herinnering te creëren.

Regel het online

Wilt u contact met ons?

´╗┐Plan direct een afspraak

Of neemt u liever direct telefonisch contact op? 
Winschoten 0597 - 413 304 - Stadskanaal 0599 - 760 007 
Op werkdagen tussen 7.30 - 18.00 uur

Het ontwerpen van een grafsteen in Sneek

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden in het proces van het ontwerpen van een grafsteen. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij uw wensen en voorkeuren en geven wij u deskundig advies op maat. Wij nemen de tijd om samen met u het perfecte ontwerp uit te kiezen, waarbij er talloze mogelijkheden zijn wat betreft het materiaal, de vorm, de kleur en de tekst.

Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp, een tekst of afbeelding, wij streven naar een persoonlijke en betrokken benadering om samen met u een blijvende herinnering te creëren. Onze eigen specialisten zorgen vervolgens voor de vervaardiging van de grafsteen in onze eigen werkplaats, waarbij vakmanschap en kwaliteit voorop staan.

Bij De Weijs Grafstenen kunt u rekenen op hoogwaardige grafstenen en grafmonumenten die voldoen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan over grafstenen Sneek

Bij de Weijs bieden wij een gratis brochure aan die u kunt aanvragen om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Onze brochure bevat informatie over onze collectie grafstenen en grafmonumenten, materialen en afwerkingen. Daarnaast vindt u in de brochure inspiratie en voorbeelden van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een unieke grafsteen op maat. Het aanvragen van onze brochure is geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Brochure aanvragen Neem contact met ons op