Natuursteen nabij Groningen, bijzonder voor een grafsteen

Natuursteen in Groningen is mooi materiaal voor een grafsteen. Belangrijk is wel dat er gekozen wordt voor natuursteen in Groningen dat ook bestand is tegen diverse weersinvloeden. In Nederland hebben we te maken met veel regen en wind, maar in de zomer kan de zon ook flink schijnen. U wilt natuurlijk niet dat het natuursteen in Groningen beschadigd raakt. Een grafsteen is vaak voor langere tijd en het is dan ook de bedoeling dat deze lang mee kan gaan.

Contact opnemen

We hebben ruim 90 jaar ervaring. Ooit zijn we begonnen als een familiebedrijf en alle normen en waarden van die tijd dragen we nog steeds met veel trots met ons mee. Daarom adviseren we u graag wanneer het aankomt op grafstenen. Of ze nu worden gemaakt van natuursteen in Groningen of van ander materiaal, het is de bedoeling dat het een grafsteen wordt die past bij uw ideeën en wensen.

Graniet is een soort natuursteen in Groningen waar wij vaak mee werken. Het is bestand tegen weersinvloeden en doordat we het uit één stuk steen halen, heeft u ook echt de grafsteen die u wilt. Doordat graniet een stevige natuursteen in Groningen is, bieden we onze klanten ook 30 jaar garantie op de grafsteen. Zo weet u zeker dat u de juiste kwaliteit heeft wanneer het aankomt op de keuze van een grafsteen.


Naast natuursteen in Groningen ook andere materialen

Naast dat we veel gebruik maken van natuursteen in Groningen voor grafstenen, kunt u ook kiezen voor ander materiaal. Ons assortiment biedt onder andere glas, brons, RVS, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Ook deze materialen kunnen natuurlijk in verschillende vormen worden gemaakt. Hierdoor ontstaat er een grafsteen die past bij uw wensen.

Natuursteen in Groningen of ander materiaal voor een grafsteen, waar moet u nu precies aan denken? Er komt veel op u af in deze tijd en daarom nodigen we u graag uit in onze Toonzaal. Hier kunt u met eigen ogen bekijken wat de mogelijkheden zijn en we kunnen u meteen adviseren. U staat er niet alleen voor, wij helpen u namelijk graag in deze moeilijk en emotionele tijd.

Tevens vindt u in onze Toonzaal ook voorbeelden van diverse grafstenen. U kijkt dus niet alleen naar het materiaal, maar ook naar de vorm en de tekst. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een grafsteen gemaakt van natuursteen in Groningen? Dan helpen wij u graag verder. Wanneer u vragen heeft over teksten, vormen of kleuren kunnen we u uiteraard ook helpen.


Meer informatie over ons

Heeft u vragen over onze diensten, producten of wilt u meer weten over natuursteen in Groningen? Dan kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor al uw vragen en opmerkingen.

Onze Toonzaal kunt u bezoeken zonder afspraak. De Toonzaal is iedere werkdag geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Uiteraard zijn onze medewerkers ter plekke beschikbaar voor uw vragen.