Terug naar Onlangs geplaatst

Grafsteen in Coevorden in Himalayan Graniet

Dit prachtige grafmonumenten plaatsten we in 2022 in Coevorden, op de algemene begraafplaats aan de Ballastweg. Het betreft een enkel grafmonument met een prachtig kopstukje, uitgevoerd in Himalayan Graniet.

Deze grafsteen is gemaakt voor een enkel graf. Het kopstukje, uitgevoerd in de prachtige kleur Himalayan, is beletterd door middel van gezandstraalde letters en ingeschilderd met zilverkleurige verf. Hierdoor komen de letters van de grafsteen in Coevorden prachtig uit. Tevens is het kopstukje voorzien van een roos, een mooi stukje symboliek. Hierbij zijn de mogelijkheden legio, afhankelijk van wat er bij de overledene past.

Het liggende gedeelte, ook wel de grafzerk genoemd, bestaat uit een liggende plaat en een klein stukje grond, van elkaar onderscheiden door een prachtige ronde lijn. Het tuintje geeft de familie de mogelijkheid om bloemen te poten, om zo het graf prachtig te houden.

Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Coevorden en omstreken. Hebt u een grafmonument gezien dat u aanspreekt? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of vraag een offerte aan via ons assortiment grafstenen.