Terug naar Onlangs geplaatst

Granieten urnmonument in Stadskanaal

Dit granieten urnmonument plaatsten wij op begraafplaats Cereshof aan de Cereskade in Stadskanaal. Het monument bestaat uit een letterplaat in de vorm van een blad en een basic dekplaat, uitgevoerd in aurora graniet.


Ruw en gepolijst aurora graniet

De letterplaat in de vorm van het blad van een boom is uitgevoerd in deels gepolijst en deels gebeiteld graniet. Hiermee is er diepte aangebracht in de letterplaat, waardoor het gepolijste blad nog beter naar voren komt. In de letterplaat is een verdiepte, gezandstraalde tekst aangebracht.

Granieten urnmonument in Stadskanaal

Regels voor urnmonumenten

De regels voor urnmonumenten verschillen per gemeente. Wij kennen deze regels en gemeentelijke verordeningen voor een grote regio. En kennen wij de regels in uw gemeente niet, dan zoeken wij ze uit zodat het urnmonument aan alle eisen voldoen.

Wensen voor urnmonumenten

Hebt u speciale wensen voor een urnmonument? Wij zoeken voor u uit of deze wensen vallen binnen de gemeentelijke verordening. En is dit twijfelachtig, dan proberen wij dit zo mogelijk voor elkaar te krijgen, zodat de laatste rustplaats aan al uw wensen voldoet.