Terug naar Onlangs geplaatst

Monument voor kindergraf in Wedde

Het sterven van een kind brengt veel emoties met zich mee. Ouders en nabestaanden van het kind hebben vaak heel persoonlijke of speciale wensen voor het monument op het kindergraf. Voor een kindergraf op de algemene begraafplaats in Wedde maakten wij een speciaal kindergrafmonument.


Kindergrafmonument met vlinder

In het grafmonument voor dit bij de geboorte overleden kind is de afbeelding van een vlinder gegraveerd. Deze gravure is exact dezelfde afbeelding die ook was te zien op de kennisgevingskaart.

Monument voor kindergraf in Wedde

Uitvoering kindergrafmonument

Dit kindergrafmonument is uitgevoerd in multicoulour graniet, met banden en een dekplaat. De tekst is verdiept gegraveerd in de kopsteen en in zilverkleur aangebracht.

Een dierbaar gedenkteken

Een kindergraf is heel persoonlijk. Daarom ontwerpen en maken wij grafmonumenten voor gestorven kinderen met de grootst mogelijke zorg. Met gevoel en begrip voor emoties luisteren wij naar de wensen van ouders of nabestaanden. Dit voorzien wij zo nodig van advies op maat. Op basis van dit verhaal en met passie voor ons vak maken wij een persoonlijk ontwerp. Zo maken wij van elk kindergrafmonument een dierbaar gedenkteken.