Terug naar Onlangs geplaatst

Stijlvol zwart grafmonument in Groningen

Op begraafplaats Selwerderhof in Groningen plaatste De Weijs Natuursteen dit stijlvolle zwart granieten grafmonument. Wij kregen de opdracht om voor deze vader een grafmonument te maken dat volledig identiek is aan het naastgelegen grafmonument van zijn overleden zoon.


Zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument met banden in sober, maar zeer stijlvol zwart graniet. De dekplaat heeft een geslepen facet. Het grafmonument is verder voorzien van een bijpassende bloemenvaas, eveneens uitgevoerd in zwart graniet.

Stijlvol zwart grafmonument in Groningen

Wensen van overledene of nabestaanden

In dit geval waren de wensen van de overledene of nabestaanden heel stringent. De gewenste uitvoering van het graf stond vast tot in detail. Dergelijke strikt omlijnde wensen staan bij ons altijd bovenaan bij het ontwerpen, produceren en plaatsen van het graf.

Toonzaal met grafmonumenten

In de meeste gevallen zijn de wensen van nabestaanden minder duidelijk. Wie wil weten wat er zoal mogelijk is qua materialen, steensoorten, lettertypes en vormen, is welkom in onze toonzaal op de grens van Winschoten en Heiligerlee. Daar laten wij u graag kennismaken met de vele mogelijkheden die wij bieden. Samen met u maken wij graag een respectvolle, fraaie laatste rustplaats, passend bij de overledene.