Terug naar Onlangs geplaatst

Urnmonument met kleurenfoto op glas

Het sterven van een jong mens brengt een hoop emoties met zich mee. Vooral  bij nabestaanden van jong gestorvenen leeft vaak de wens voor een laatste rustplaats met een extra persoonlijke uitstraling. Creatief gebruik van glas maakt dit mogelijk. Dankzij de vele bewerkingsmogelijkheden kunnen wij met glas persoonlijk herkenbare urnmonumenten en grafmonumenten maken.


Urnmonument Stadskanaal

Dit urnmonument in glas en graniet maakten wij voor de laatste rustplaats van een jonge man op begraafplaats Cereshof aan de Ceresstraat in Stadskanaal. Het urnmonument is een combinatie van een glazen letterplaat met een dekplaat in multicolour graniet. De glasplaat is met twee roestvrijstalen staanders op de dekplaat gemonteerd.

Urnmonument met kleurenfoto op glas

Mogelijkheden urnmonument met glas

De nabestaanden van deze jonge man wensten een kleurenfoto ter nagedachtenis aan hun dierbare op het urnmonument. Daarom adviseerden wij gebruik van glas. Een glazen letterplaat biedt ook vele andere mogelijkheden, zoals een grote variatie in vormen, bewerkt glas, gravures, glas-in-lood, gebrand glas en een combinatie van helder en mat glas.

Urnkelder

Urnkelders die wij bouwen, bieden standaard ruimte aan twee urnen. Desgewenst vergroten wij de urnkelder, bijvoorbeeld om ouders van overleden kinderen de ruimte te bieden om later in hetzelfde graf als hun kind bijgezet te worden.