De Weijs natuursteen,

Bekijk al onze recensies

Onze recensies

Bekijk hier al onze recensies, of laat er zelf één achter!

Irma

Wij zijn meer dan tevreden over dit bedrijf. Bij het uitzoeken van het grafmonument was Vincent zo respectvol, vol begrip, deskundig. Hij leefde mee en dacht mee. Na het uitzoeken hebben we meermalen contact gehad met verschillende medewerkers. Dat contact was allemaal erg prettig. Het grafmonument is echt heel mooi geworden. Deze firma kunnen we zeker aanbevelen.

Christine Davids Khoury

Top bedrijf! Geweldig service ! Aanraden voor andere mensen vooral dhr Vincent de Weijs die heel serieus is en luistert heel goed wat de klant wil .

Fam Venema

We zijn zeer tevreden met het resultaat. We wilden graag een graf gevuld met steentjes en jullie zochten met ons mee.

Willy

Een dik half jaar geleden kreeg ik contact met dit bedrijf, via Anton, hij is rustig, neemt zijn tijd voor je, mee denkend en geeft je adviezen. Daarna met Bernard contact gehad, ik vind hem zakelijk, korte antwoorden en zakelijk. Verder ben ik zeer tevreden en raad dit bedrijf aan!

Fenny

2-10-2020 Ik ben zeer tevreden over de samenwerking, het mee denken ivm een grafsteen voor mijn moeder. Het resultaat is erg mooi geworden, ik ben er erg blij mee. Dank u wel!!

Patrick Vos

Vandaag zijn door 2 medewerkers van de Weijs 2 grafzerken geplaatst op de katholieke begraafplaats te Terborg. Ik kan niet anders zeggen dat alles naar volle tevredenheid is gebeurd. Helaas moest e.e.a. wel even wachten i.v. m. corona maar uiteindelijk is alles gegraveerd en geplaatst exact zoals wij besproken hebben en dat voor een hele redelijke prijs, beslist een aanrader!

bram geertsen

Het eindresultaat mag er zijn. Klasse bedrijf.

Fam de Grooth

We zijn erg tevreden over de geplaatste grafsteen voor onze moeder en ook nog voor de feestdagen waar we op gehoopt hadden.

C. Heinen

Hartelijk dank voor het vervaardigen en plaatsen van een steen naar onze wens. Fijn dat gouden letters ipv zilveren mogelijk waren en dat alles zo vlot en netjes is uitgevoerd.

Sanne uit Veelerveen

Bedankt voor het plaatsen van mijn man zijn monument. Ik wil u bedanken voor het meedenken het is erg mooi geworden.

Jolande

Mooi monument met Glazen afwerking laten maken door deweijs. Erg mooi geworden, het duurde allemaal een weekje langer als gedacht maar keurig geworden! een mooie steen voor mijn geliefde.

Familie Wilbrerdt

Goede Service en Fijne jongens. Jullie hebben er iets moois van gemaakt.

L. Schoven

Wij willen u bedanken voor het mooie monument, het was een warm welkom en een goede afwikkeling. Succes met uw bedrijf

Familie van Zanten

Beste fam. de Weijs, bedankt voor het uitvoeren van al onze wensen, we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Met warme groet, Fam. van Zanten Westerlee