Steenhouwerij De Weijs nabij Assen: met aandacht voor uw gedenkmonument

Bent u op zoek naar een mooie grafsteen of gedenkmonument? Wilt u liever niet iets traditioneels, maar heeft u een eigen idee of ontwerp? U bent van harte welkom is onze steenhouwerij nabij Assen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en geven u advies waar nodig.

Contact opnemen

Al meer dan 90 jaar hebben wij ervaring op het gebied van grafstenen, gedenkmonumenten en urnen. Wij weten de regels van de begraafplaats en kunnen u hierin adviseren. Maar we gaan nog een stapje verder. Zo vertellen we u meer over de soorten materialen, de mogelijkheid in kleuren en natuurlijk de tekst. De medewerkers van onze steenhouwerij nabij Assen hebben persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Bij onze steenhouwerij nabij Assen kunt u dan ook terecht van ontwerp tot aan plaatsing.

Misschien heeft u zelf al een idee voor de grafsteen of het grafmonument van uw dierbare. We maken ook vaak mee dat de persoon die is overleden duidelijk heeft aangegeven wat zijn of haar wensen zijn. Deze wensen kunnen wij omzetten in een idee en wanneer u helemaal tevreden bent, zorgt onze steenhouwerij nabij Assen ervoor dat het idee werkelijkheid wordt.


Onze steenhouwerij nabij Assen biedt mogelijkheden in diverse materialen

Veel van onze klanten weten vaak niet dat er heel veel mogelijkheden zijn op het gebied van materiaal. Veel grafstenen en gedenkmonumenten worden gemaakt van natuursteen, maar dit is zeker niet de enige optie. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen uit brons, roestvrijstaal, glas, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Iedere smaak is anders en het gaat erom dat u iets kiest wat past bij wat u in gedachten heeft.

Afscheid nemen van iemand die u dierbaar is, is al moeilijk genoeg. Een laatste rustplaats wordt door veel nabestaande dan ook gezien als een plek om naar terug te keren wanneer u even behoefte heeft aan herinneringen ophalen of gewoon even één zijn met uw gedachten. Een passende grafsteen of gedenkmonument hoort hierbij. Breng daarom eens een bezoekje aan onze steenhouwerij nabij Assen en bekijk met eigen ogen in onze Toonzaal wat de mogelijkheden zijn.

In onze Toonzaal vindt u heel veel voorbeelden van mogelijkheden. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk neer te zetten om u een compleet beeld te geven. Brengt u een bezoek aan onze Toonzaal bij de steenhouwerij nabij Assen? Onze medewerkers helpen u graag wanneer u meer informatie wilt.


Meer informatie

Onze Toonzaal is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Hiernaast zijn wij in de avonden en weekenden op afspraak geopend. Heeft u zelf geen vervoer, maar wilt u wel graag naar onze Toonzaal bij de steenhouwerij nabij Assen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kijken graag naar de mogelijkheden om u te halen weer thuis te brengen. Uiteraard zonder enige verplichting.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u nog vragen? U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur telefonisch bereiken.