Steenhouwerij Drachten: De Weijs staat voor u klaar

Afscheid nemen van iemand die u dierbaar is, is altijd moeilijk. Helemaal wanneer u in de rollercoaster van emoties zit en ook nog heel veel zaken moet regelen. Met meer dan 90 jaar ervaring in onze branche weten we wat er allemaal op uw pad komt. En daarom willen we u ondersteunen waar het mogelijk is. Onze steenhouwerij nabij Drachten heeft een Toonzaal waar heel veel voorbeelden van grafstenen, gedenkmonumenten en urnen staan. U kunt hier op uw gemak kijken wat er allemaal mogelijk is en ideeën opdoen. Bij vragen is er altijd een medewerker aanwezig in onze steenhouwerij nabij Drachten die u graag helpen en adviseren.

Contact opnemen

Maar we begrijpen het ook wanneer u liever in de veiligheid van uw eigen huis blijft. Daarom is het ook mogelijk bij onze steenhouwerij nabij Drachten om een thuisbezoek te plannen. Onze vertegenwoordiger komt dan naar u toe om te kijken waar wij u bij kunnen helpen. Ook dan nemen we uiteraard voorbeelden mee en kunnen we u vertellen over alle mogelijkheden die onze steenhouwerij nabij Drachten biedt op het gebied van grafstenen en gedenkmonumenten. U kunt altijd contact met onze steenhouwerij nabij Drachten opnemen om een afspraak in te plannen.


Net een stapje verder bij onze steenhouwerij nabij Drachten

Omdat we door onze vele jaren ervaring weten waar u nu doorheen gaat, vinden we het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. De medewerkers van onze steenhouwerij nabij Drachten weten bijvoorbeeld alles met betrekking tot regels van begraafplaatsen over grafstenen en gedenkmonumenten. Op deze manier kunnen we dus altijd goed adviseren en meedenken wanneer uw wens niet haalbaar is.

Of u nu een gedenksteen of grafsteen wilt met een traditionele uitstraling of liever iets heel moderns, onze steenhouwerij nabij Drachten kan u hierbij helpen. Niet alleen op het gebied van vorm, kleur en teksten, maar ook op het gebied van materiaal. U kunt namelijk kiezen uit natuursteen, brons, roestvrijstaal, glas, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Afhankelijk van uw idee en wensen kijken we in onze steenhouwerij nabij Drachten samen welk materiaal hier het beste bij past.


Vraag ons om hulp en advies

Wilt u graag een afspraak inplannen met onze vertegenwoordiger? U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Onze Toonzaal is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Ook dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Is overdag voor u niet mogelijk? Op afspraak kunnen we ook tijd voor u maken in de avonduren of in het weekend.

Onze steenhouwerij nabij Drachten helpt u graag van idee tot aan plaatsing.