Steenhouwerij Drenthe: kies voor De Weijs

Het is niet iets waar u dagelijks mee te maken heeft. Een steenhouwerij nabij Drachten bezoeken. Echter er zijn nu eenmaal in het leven een aantal dingen die zeker zijn en daar is het overlijden van een dierbare er één van. Hoe graag we er misschien ook niet aan willen denken, wanneer u het nodig heeft is het fijn om te weten wat u van de steenhouwerij nabij Drenthe mag en kunt verwachten.

Contact opnemen

Onze steenhouwerij nabij Drenthe bestaat al meer dan 90 jaar. Dat betekent dat we heel veel kennis van zaken hebben en u ook goed kunnen voorlichten over de grafstenen, gedenkmonumenten en urnen. Service en persoonlijke aandacht vinden wij het allerbelangrijkste, dat merkt u meteen wanneer u contact opneemt met de steenhouwerij nabij Drenthe. Wij zijn op de hoogte van de eisen van begraafplaatsen omtrent grafstenen en grafmonumenten en kunnen u op dat gebied ook goed adviseren, maar we gaan nog een stapje verder.

Omdat we begrijpen dat u hier niet dagelijks mee te maken heeft, bieden we onze klanten de mogelijkheid om onze Toonzaal in de steenhouwerij nabij Drenthe te bezoeken. Hier vindt u diverse voorbeelden van grafstenen, urnen en gedenkmonumenten. Misschien heeft u zelf al een idee wat u graag wilt of juist niet en dan kan een bezoek aan de Toonzaal in de steenhouwerij nabij Drenthe u daarbij helpen. Uiteraard zijn ook onze medewerkers aanwezig wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.


De Toonzaal in de steenhouwerij nabij Drenthe is voor iedereen toegankelijk

Omdat wij het belangrijk vinden om met u mee te denken, gaan we ook hierin een stapje verder. Onze steenhouwerij nabij Drenthe is misschien niet voor iedereen toegankelijk. Soms hebben mensen geen vervoer of kunnen om en medische reden niet rijden. De steenhouwerij nabij Drenthe wilt u de mogelijkheid geven om toch langs te kunnen komen. Wanneer u met ons telefonisch contact opneemt dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om u op te halen en ook weer thuis te brengen, uiteraard zonder verplichten voor u.

Wilt u graag iemand van de steenhouwerij nabij Drenthe spreken, maar doet u dit liever in de veiligheid van uw eigen huis? Dan komt onze vertegenwoordiger gewoon bij u langs! U kunt telefonisch contact met ons opnemen zodat wij een thuisbezoek bij u kunnen inplannen.


Stel ons gerust uw vraag

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag weer weten over bepaalde mogelijkheden? Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur voor al uw vragen en opmerkingen. Wilt u een afspraak inplannen, maar kunt u niet overdag? Ook dan vragen wij u contact op te nemen zodat we een afspraak in de avonduren of in het weekend kunnen inplannen.