Een grafsteen of gedenkmonument verzorgt deze steenhouwerij nabij Emmen voor u

Zoekt u een steenhouwerij nabij Emmen die voor u een gedenkmonument of grafsteen kan verzorgen? Wij helpen u graag verder. Of u nu kiest voor een traditionele grafsteen of liever voor modern, bij onze steenhouwerij nabij Emmen is het allemaal mogelijk.

Wist u dat wij al meer dan 90 jaar bestaan? Hierdoor hebben wij ruime ervaring op het gebied van grafstenen en gedenkmonumenten en kunnen we onze klanten bijstaan met een passend advies. Onze steenhouwerij nabij Emmen heeft persoonlijk contact en service hoog in het vaandel staan. We vinden het dan ook belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en ideeën.

Contact opnemen

Van idee tot aan plaatsing, dat is het motto van de steenhouwerij nabij Emmen. Heeft u zelf een idee voor een grafsteen of gedenkmonument? Laat het ons weten dan helpen wij u graag met de uitwerking van dit idee. Heeft u zelf geen enkel idee, maar wilt u wel iets unieks dat past bij de herinnering aan uw dierbare? Dan gaan we graag met u in gesprek om uw idee werkelijkheid te laten worden.

Een grafsteen of gedenkmonument uitzoeken is niet iets dat u iedere dag doet. Er komen veel emoties bij kijken in een tijd waarin u toch al in een rollercoaster zit van emoties en zaken regelen. De medewerkers van onze steenhouwerij nabij Emmen denken graag met u mee en nemen deze last uit handen. Wij zorgen ervoor dat u straks een prachtige plek heeft om naar toe te keren wanneer u even alleen wilt zijn met uw herinneringen en gedachtes.


Steenhouwerij nabij Emmen, van idee tot aan plaatsing en nog een stap verder

Dat onze steenhouwerij u kan helpen van idee tot aan plaatsing dat hadden we al vertelt, maar we gaan nog een stapje verder. De medewerkers van de steenhouwerij nabij Emmen adviseren u in materiaalsoort. U kunt namelijk kiezen uit natuursteen, brons, glas, roestvrijstaal, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Maar ook de kleur, vorm en uiteraard de tekst zijn heel erg belangrijk.

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, heeft de steenhouwerij nabij Emmen ook een Toonzaal. Hier vindt u diverse voorbeelden van grafstenen, urnen en gedenkmonumenten. Heeft u tijdens uw bezoek vragen? De medewerkers van de Toonzaal in de steenhouwerij nabij Emmen helpen u graag.


Meer informatie en vragen

De Toonzaal in de steenhouwerij nabij Emmen is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken om ons te bezoeken, onze medewerkers zijn altijd aanwezig voor eventuele vragen of een advies. Daarnaast zijn wij in de avonden of in de weekenden op afspraak geopend.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur.