Bezoek De Weijs: uw steenhouwerij nabij Groningen

Bent u op zoek naar een grafsteen of een grafmonument? Dan nodigen we u van harte uit bij ons in de steenhouwerij met twee locaties in de provincie Groningen. Al sinds 1922 zijn wij een familiebedrijf en hebben wij kennis van zaken. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat we u ook persoonlijke aandacht kunnen geven. Tenslotte zit u in rollercoaster van emoties en zaken die geregeld moeten worden. Wij helpen u graag verder in onze steenhouwerij in Groningen. Of u nu een modern of traditioneel grafmonument wilt, wij adviseren u.

Contact opnemen

Wist u dat er tegenwoordig heel veel keuze is op het gebied van grafstenen en grafmonumenten? Om ervoor te zorgen dat u door de bomen het bos nog kunt zien, hebben wij een Toonzaal. In de Toonzaal bij onze steenhouwerij in Groningen kunt u zelf alle mogelijkheden bekijken. Op uw gemak rondkijken en bekijken wat er op het gebied van grafstenen en grafmonumenten verkrijgbaar is. Of u nu kiest voor traditioneel of voor modern, in onze steenhouwerij in Groningen hebben we het allemaal.

Naast het soort grafsteen kunt u ook nog kiezen uit verschillende soorten materiaal. In onze steenhouwerij in Groningen maken we grafstenen en monumenten van natuursteen, maar ook van brons, roestvrijstraal, glas, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Op deze manier kunnen we er echt voor zorgen dat u een aandenken op maat heeft voor de persoon die u moet missen.


De vertegenwoordiger van onze steenhouwerij in Groningen kan ook naar u komen

Het is niet voor iedereen haalbaar om onze steenhouwerij in Groningen te bezoeken. Dat begrijpen we. Daarom bieden we u ook de mogelijkheid om een afspraak bij u thuis in te plannen. Onze vertegenwoordiger van de steenhouwerij in Groningen komt langs in uw vertrouwde omgeving. Samen kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn en bespreken we uw wensen.

Wilt u graag langskomen in onze Toonzaal, maar beschikt u niet over vervoer? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u opgehaald en thuisgebracht wordt na een bezoek aan onze steenhouwerij in Groningen. Het enige wat u hoeft te doen is telefonisch contact met ons opnemen, wij regelen de rest.


Wij zijn bereikbaar voor u

Onze Toonzaal is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur. Wilt u liever een afspraak in de avonduren of in het weekend? Laat ons dit telefonisch weten en wij plannen een afspraak met u in.

Wilt u een thuisbezoek inplannen met onze vertegenwoordiger? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen? Onze medewerkers staan klaar om u telefonisch verder te helpen.