Met een eigen Toonzaal is onze steenhouwerij in Hoogeveen onderscheidend

Wanneer je als steenhouwerij nabij Hoogeveen meer dan 90 jaar ervaring hebt in deze branche en service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan, dan weet u dat onze steenhouwerij nabij Hoogeveen net even iets verder gaat voor haar klanten. Waarom? Wij begrijpen dat u in een hele moeilijke situatie zit. Een rollercoaster van emoties en daarnaast alles wat er allemaal geregeld moet worden. Zaken regelen omtrent een dierbare verliezen, zijn gene dingen die u regelmatig onderneemt. Daarom willen wij, steenhouwerij nabij Hoogeveen, op ons gebied u zo goed mogelijk bijstaan.

Contact opnemen

Wist u dat op het gebied van grafstenen, gedenkmonumenten en urnen u een ruime keuze heeft met betrekking tot materiaal, vorm, kleur en natuurlijk de tekst? Alleen qua materiaal kunt u al kiezen uit brons, natuursteen, glas, roestvrijstaal, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Het gaat er niet om wat andere mensen kiezen, maar wat u wilt kiezen. Onze steenhouwerij nabij Hoogeveen kan u ondersteunen en adviseren bij deze moeilijke keuze.

Een laatste rustplaats van een dierbare die u moet missen mag voorzien worden van een mooie grafsteen of juist een gedenkmonument. Voor sommige mensen staat het symbool voor de persoon die er ligt, voor andere is het een plek om naartoe te gaan om herinneringen op te halen en even één te zijn met u eigen gedachten. Wij van de steenhouwerij nabij Hoogeveen vinden het vooral belangrijk dat u kiest voor hetgeen wat u mooi vindt en waar u een goed gevoel bij heeft.


Een bezoek aan de Toonzaal bij steenhouwerij nabij Hoogeveen

Om u goed te kunnen adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze, adviseren wij onze klanten altijd een bezoek te brengen aan de Toonzaal van de steenhouwerij nabij Hoogeveen. Hier kunt u namelijk met eigen ogen bekijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een grafsteen, urn of gedenkmonument. Tegelijkertijd is er altijd een medewerkers van de steenhouwerij nabij Hoogeveen aanwezig om u te helpen wanneer u vragen heeft.

Bent u niet in staat om op eigen gelegenheid naar de Toonzaal in de steenhouwerij nabij Hoogeveen te komen? Dan komen we graag met u in contact. Onze medewerker kijkt dan of het mogelijk is u te halen en weer thuis te brengen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Blijft u liever thuis in uw eigen vertrouwde omgeving? Dan bieden we u de mogelijkheid van een thuisbezoek door onze vertegenwoordiger. Samen kunnen jullie kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.


Neem contact op

Onze Toonzaal van de steenhouwerij nabij Hoogeveen is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u langskomen? U bent van harte welkom zonder afspraak. In de avonden en weekenden zijn wij op afspraak geopend. Wilt u opgehaald en thuisgebracht worden? Neem dan even telefonisch contact met ons op, wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een thuisbezoek inplannen? U kunt op werkdagen contact met ons opnemen tussen 8.30 uur en 17.30 uur.