Kies voor deze steenhouwerij nabij Meppel voor een grafsteen of gedenkmonument

Misschien heeft u nog nooit gehoord van de steenhouwerij nabij Meppel, maar er komt een dag dat u er waarschijnlijk ook mee te maken krijgt. Niemand is dagelijks bezig met het bekijken van grafstenen en gedenkmonumenten tot het moment dat u ermee wordt geconfronteerd. En dan is daar in ene een wereld aan mogelijkheden en keuzes. Net nu u al in een rollercoaster van emoties en beslissingen zit. De steenhouwerij nabij Meppel kan u hierin ondersteunen. Wij verdiepen ons namelijk wel dag in dag uit in de mogelijkheden met betrekking tot grafstenen, urnen en gedenkmonumenten. Onze steenhouwerij nabij Meppel weet wat de regels zijn van de begraafplaats en verdiept zich daarnaast ook in service en persoonlijk contact met de klant.

Contact opnemen

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van grafstenen, urnen en gedenkmonumenten. Jaren geleden was er geen ruime keuze in bijvoorbeeld het materiaal van de grafsteen of gedenkmonument en waren er ook niet heel veel andere opties met betrekking tot vormen en kleuren. In de steenhouwerij nabij Meppel is er een Toonzaal. In deze Toonzaal kunt u zelf rondkijken en zien wat de mogelijkheden zijn voor een grafsteen, urn of gedenkmonument. Heeft u vragen na afloop of halverwege? De medewerkers van de steenhouwerij nabij Meppel helpen u graag met een passend advies.


Prachtige kwaliteit bij de steenhouwerij nabij Meppel

Modern of traditioneel, het maakt tegenwoordig allemaal niet meer uit. De kwaliteit van de grafstenen, monumenten en urnen zijn enorm veranderd. De steenhouwerij nabij Meppel geeft dan ook 30 jaar garantie. Heeft u zelf een idee voor bijvoorbeeld een grafsteen? Vertel het ons en wij kijken naar de mogelijkheid om van uw idee een daadwerkelijk plan te maken. Wilt u graag iets anders dan anders? Ook dat mag u ons gerust laten weten, bij onze steenhouwerij nabij Meppel helpen wij onze klanten van idee tot aan plaatsing.

Wij begrijpen het ook als het voor u in deze situatie allemaal te veel is. Daarom bieden we ook thuisbezoeken aan. De vertegenwoordiger van de steenhouwerij nabij Meppel komt op afspraak graag bij u thuis langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken.


Neem contact met ons op

Wij staan graag klaar voor onze klanten. U kunt ons dan ook op werkdagen telefonisch bereiken van 8.30 uur tot 17.30 uur. Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u een bezoek brengen aan onze Toonzaal in de steenhouwerij nabij Meppel? U hoeft hiervoor geen afspraak te plannen. De Toonzaal is geopend vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. Tevens zijn wij op afspraak geopend in de avonden en weekenden.

Wilt u een thuisbezoek inplannen met onze vertegenwoordiger? Dat kan, u kunt telefonisch contact opnemen en onze medewerkers plannen met u een afspraak in.