Een bezoek aan onze steenhouwerij in Stadskanaal is echt de moeite waard

Wij begrijpen dat u al zoveel moet op dit moment. U zit in een emotionele periode en er moet van alles geregeld worden. Tijd voor rouwen heeft u nog niet echt en nadenken over de toekomst zonder uw dierbare is nog niet aan de orde. Straks komt er een periode waarbij u graag naar de laatste rustplaats van uw dierbare toe wilt, even herinneringen ophalen of stilstaan bij het verlies. De laatste rustplaats verdient dus ook een mooie grafsteen of gedenkmonument. Onze steenhouwerij nabij Stadskanaal kan u hierbij verder helpen. Wij zijn ervaren en kunnen u verder helpen bij deze beslissing. Een bezoek aan onze steenhouwerij nabij Stadskanaal is dan ook echt de moeite waard voor u.

Contact opnemen

Bij onze steenhouwerij nabij Stadskanaal vindt u ook onze Toonzaal. Een ruimte ingericht met allemaal voorbeelden van grafstenen, urnen, gedenkmonumenten en accessoires. Omdat wij begrijpen dat het al moeilijk genoeg is, vinden we het goed om u te laten zien wat uw mogelijkheden zijn. Vanuit een boekje iets beslissen kan onpersoonlijk zijn en misschien komt u bij een bezoek aan onze steenhouwerij nabij Stadskanaal nog wel op andere ideeën. Het belangrijkste van grafsteen of gedenkmonument is tenslotte dat het naar wens is van u en de nabestaanden, maar het ook symbool staat voor de persoon die u bent verloren. Brengt u een bezoek aan onze Toonzaal bij de steenhouwerij nabij Stadskanaal? Onze medewerkers helpen u graag met een passend advies en een luisterend oor.


Onze steenhouwerij nabij Stadskanaal bestaat al meer dan 90 jaar

Doordat we al zolang bestaan weten we veel. We hebben kennis over de materialen, de mogelijkheden met betrekking tot kleuren en teksten en we weten van de meeste begraafplaatsen ook de eisen omtrent een grafsteen of gedenkmonument. Bij onze steenhouwerij nabij Stadskanaal komt u dus niet alleen voor een passende grafsteen, maar ook voor een goed advies.

Een grafsteen of gedenkmonument kan gemaakt worden van verschillende soorten materialen. Veel mensen weten niet beter dan dat het vaak alleen maar van natuursteen wordt gemaakt. Uiteraard is natuursteen ook mogelijk bij onze steenhouwerij nabij Stadskanaal, maar wanneer u liever kiest voor iets anders dan kan dit ook. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit brons, roestvrijstaal, glas, cortenstaal, basalt, zwerf/veld keien, aluminium en hout. Het gaat erom dat u het mooi vindt het dat het past bij de wensen die u heeft.


Bezoek ons vrijblijvend

Wilt u graag langskomen in onze Toonzaal bij de steenhouwerij nabij Stadskanaal? U bent van harte welkom op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tevens zijn wij in de avonden en in de weekenden op afspraak geopend.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen.